3x delicious. appeltaart

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Appeltaart is altijd in het seizoen! Roep familie en vrienden bij elkaar en verdeel de taken: schillen, husselen, kneden, én mooie reepjes snijden voor op de bovenkant. Met een beetje hulp staat er binnen de kortste tijd een warme appeltaart op tafel. Aanvallen!

de gouden appeltaart
Vier vandaag (en alle andere dagen) met ’n Hollandse appeltaart van patisserie/ chocolaterie Unlimited Delicious. Hun ‘oma’s appeltaart’ prijkt in veel grand-cafés, restaurants en theaters op de kaart. Wanneer de geurige taart uit de oven komt, proeven we… volmaakte eenvoud. Zachte zure appel mét bite en een vleugje vanille omgeven door een zoete knapperige korst.
naar recept
appeltaart-delicious
de winnende appeltaart
Sandrine: ‘Deze taart brengt mij terug naar mijn vakanties bij mijn Franse oma. De meest overheerlijke gerechten kwamen uit de ogenschijnlijk simpele keuken. Zo ook de vers geurende taarten waarvan het fruit uit eigen oogst kwam.’
naar recept
oma’s appeltaart
Er gaat niets boven de geur van een zelfgemaakte appeltaart die in de oven wordt gebakken – zoet fruit, warme kaneel, en een boterige korst. Nog beter dan het opsnuiven van die heerlijke geur? Het opeten natuurlijk!
naar recept