
9x witlofsalade met een zoete twist (peer, kaki, rozijn!)
Je kan natuurlijk voor de Hollandse klassieker gaan met appel en rozijnen, alleen waarom zou je niet eens een nieuwe witlofsalade proberen?

Je kan natuurlijk voor de Hollandse klassieker gaan met appel en rozijnen, alleen waarom zou je niet eens een nieuwe witlofsalade proberen?

Een zoete aardappel geeft je soep namelijk iets romigs, zoets én vullends. We hebben onze lekkerste recepten voor je verzameld.

Een tafel vol met makkelijke hapjes – buffet stijl – is volgens ons dé manier om een feest stressvrij te beginnen.

Met een klont boter en een takje groen schuif je krieltjes – met schil en al – de oven in. Even wachten en ta-daaa: ultrakrokante piepers.

Bij buikgriep heb je in eerste instantie vrij weinig zin om iets te eten, maar van deze recepten ga je je juíst snel ietsje beter voelen.

Pak de dunschillers erbij en zet de oven aan, want het is tijd voor appeltoetjes. Die smaken echt het allerbeste in de herfst. Ja, toch?

Zalm uit de oven is zo’n gerecht waar je nauwelijks naar om hoeft te kijken, en toch steel je er de harten van je tafelgenoten mee.

Met deze nacho ovenschotels heb je niet alleen de knapperige chips waar je van houdt, maar ook een heerlijke warme maaltijd.

Wat als we je beloven dat het recept voor stoofvlees niet veel meer is dan snijden en alles in 1 pan gooien? En dat wachten het pittigst is?

Er zijn ontelbaar veel groene smoothies op de markt. Maar zelfgemaakt zijn ze toch echt het allerlekkerst.

Venkelsalade is zo’n gerecht waar we geen genoeg van krijgen. De anijsachtige smaak van venkel past namelijk goed bij zo ongeveer alles.

Een steengoed gerecht: ovenschotel met kip! Van lasagne tot geroosterde kip en quiche, er zijn ontelbare manieren om ervan te genieten.

Het ziet er bescheiden uit, maar zodra je een hap neemt snap je meteen waarom je dit gerecht al veel eerder op je weekmenu had moeten zetten.

Met voorbedachte rade een plak brood laten verouderen? Doen, want daar maak je de volgende dag de lekkerste wentelteefjes van.

Met balletjes, aardappels, of juist met pasta – groentesoep kan altijd. Maar hoe maak je nou écht een goede groentesoep?

Vier het weekend en zet een hele tafel vol met Spaanse tapas. Wij vinden ’t een feest om te maken én om op te eten.

Zwengel de oven maar aan. Pasta is al lekker, maar er is niets als je vork begraven in een pasta ovenschotel vol groenten, saus en een krokant laagje.

Tomatensoep is het ultieme comfort food: verwarmend, zacht en altijd goed. Deze 10 tomatensoepen worden gemaakt met verse tomaten.

Met appels uit de aarde, ‘pommes de terre’, is het altijd raak in de keuken. We kijken de kunst van het aardappel koken af uit Frankrijk:

Het is stoof season. Een herfststoof is simpel: kwestie van voorbereiden en dan de pan z’n werk laten doen: amper omkijken naar!

Jack Johnson zong het al in z’n zoetsappige hit banana pancakes. Maak deze ochtend lekker bananenpannenkoeken. Vijf recepten!

Rutger weet keer op keer iedereen te verrassen met zijn overheerlijke baksels. Dit zijn de favorieten van de redactie.

Met deze delicious. twists is het maken van een lekker omelet een eitje! Ga voor ‘nduja, bakbanaan of een van deze andere omelet combinaties.

Na een herfstige wandeling (aan de kust) duiken we graag de keuken in voor een vispannetje. Romig, verwarmend en toch een beetje feestelijk.