
47x makkelijke desserts voor grote groepen
Koken voor een gezelschap is een leuke uitdaging. Om je te helpen zetten we onze favoriete makkelijke desserts voor grote groepen op een rij!

Koken voor een gezelschap is een leuke uitdaging. Om je te helpen zetten we onze favoriete makkelijke desserts voor grote groepen op een rij!

We zijn enthousiast over het feit dat we weer los kunnen met stoofpotten. Zeker over deze héérlijke recepten voor Italiaans stoofvlees.

Zalm, kabeljauw, coquille of misschien wel tonijn? Ze passen allemaal perfect in een feestelijk diner.

Je hoeft helemaal niet te kiezen tussen koffie of een dessert. Ga voor een lekkere koffievariatie of digestief na het kerstdiner.

Vegetarische quiches: hier vind je 15 quiches zonder vlees, vis of kip, perfect dus voor de vegetarische liefhebbers!

Soms zie je het in een restaurant, waar ze de gesmolten kaas rechtstreeks van het wiel afschrapen: deze techniek heet raclette!

De persoon die zijn boterham besmeerde met boter en dacht: deze boter kan ook ín het brood, willen we heel

Hier geven we je alle tips & tricks om je tafeldecoratie goed af te stemmen op dat heerlijke kerstmenu voor een onvergetelijke kerst!

Met deze recepten voor toetjes in een glas, kom je nooit meer voor dessertproblematiek te staan. Ha, wat een opluchting!

Is er voldoende ruimte in de oven, of kun je de kerstbijgerechten misschien beter in de airfryer bereiden? Ja? Lees verder!

Chocolademousse is altijd goed als toetje. Het is romig, lekker zoet en superluchtig. Een perfect dessert als feestelijk nagerecht.

Een traditionele Britse sunday roast – een zondagse lunch met een groot stuk vlees kan niet zonder roasties: aardappels uit de oven.

Deze knusse herfstpasta’s voelen als een warme deken op een koude dag. Zet een pan met water op het vuur en de helft van het werk is gedaan!

Orzo, kritharaki of risoni. Waar we het over hebben als we het over orzo hebben?

De knobbelige knolselderij is misschien wel de bekendste van alle knollen. Laat je inspireren door deze 25 recepten met knolselderij!

Er zijn maar weinig gerechten die je dag zó snel beter kunnen maken dan een appelcrumble. Of welke crumble dan ook.

Als je suiker maar lang genoeg verwarmt, lossen de kristallen langzaam op en veranderen ze in karamel; vloeibaar goud met een totaal andere smaak dan suiker.

Denk je aan het najaar, dan denk je aan stoofvlees. En hoewel je in van alles kunt stoven, is stoven in bier een zeer geliefde techniek.

Romige chocoladepudding, frisse citroen- of fruitpudding of de traditionele Britse bread and butter-pudding: er is voor ieder wat wils.

De eenvoudige combinatie van zoete uien, fluffy aardappels en een heleboel geklutste eitjes, oftewel het Spaanse omelet, is onweerstaanbaar.

Of het nou herfst, winter, lente of zomer is, een kop soep is altijd een goed idee. Paprika-tomatensoep valt bij iedereen in de smaak.

Met een instant pot (of een multicooker of snelkookpan) wordt koken een heel stuk makkelijk en lekkerder. Dit zijn onze beste recepten.

Uit de oven of uit de pan: hoe je het ook aanpakt, een frittata is zó gemaakt. Een lekker gerecht voor ontbijt, lunch of brunch.

We delen onder andere een recept voor tomatensoep uit de Marokkaanse en Italiaanse keuken met je. En vergeet de Hollandse mét balletjes niet.