5x kerstkoekjes die je deze kerst wil maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kerstkoekjes zijn eigenlijk altijd een goed idee.Hang ze in de boom, leg ze op tafel of berg ze veilig op zodat je later nog wat over hebt. Het fijne aan deze kerstkoekjes? Ze zijn makkelijk te maken, zó klaar en het staat super feestelijk!

Ontdek de kneepjes van het vak in dit basiskoekjesdeeg.

kerstkoekjes-delicious

kerstkoekjes voor in de boom

Nog twee weken, dan beginnen de kerstvakanties! Misschien staat er thuis wel al een mooie boom in de woonkamer, of staat hij in de tuin te wachten op een aangenaam warm plekje binnen. Maar helemaal in kerstsfeer komen wij bij het bakken van deze kerstkoekjes met onze kinderen. Je huis gaat er zo heerlijk van ruiken. Uit de oven rijgen we een mooi lint door de koekjes en mogen ze in de boom.

>> naar recept

driedubbel chocoladekoekjes

driedubbel chocoladekoekjes met frambozenijs

Dol op chocolade? Dan kun je je hart ophalen bij onze driedubbel chocoladekoekjes! Serveer ze met een flinke dot fris frambozenijs! 

>> naar recept

cranberry-kardemon koekje | delicious

cranberry-kardamom spiraalkoekjes

Dosia test de lekkerste koekjes van over de hele wereld. Niemand anders dan deze koekjesexpert kan beter heerlijke recepten bedenken. Makkelijk te maken, 100% delicious. en perfect voor (winters) weekend.

>> naar recept

kerstkoekjes bakken

stervormige kerstkoekjes bakken

Duik tijdens de kerstvakantie met de kinderen de keuken in ga kerstkoekjes bakken! Gebruik de vormpjes om grote en kleine sterretjes uit te steken. In de video onderaan deze pagina zie je precies wat je moet doen!

>> naar recept

 

kerstkoekjes bakken