nr.1 foodmagazine

wortel-mangosmoothie met geraspte kokos

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Als je varieert met verse groenten, fruit, kruiden en specerijen proef je steeds krijg je steeds weer een andere smoothie. Open je eigen juicebar en laat iedereen heel eenvoudig meegenieten van je creaties. Deze tropische wortel-mangosmoothie maak je af met een beetje geraspte gedroogde kokos.

Maak ook eens een smoothie van aardbei en bieten!

wortel-mangosmoothie

drankje | 5-6 glazen

150 ml (± 100 g) kokosyoghurt*, supermarkt en natuurwinkel
3 dunne boswortels, geschild en geraspt
1 rijpe geschilde handpeer, in stukken
450 ml CoolBest mango dream
geraspte gedroogde kokos, voor erover

Stap 1
Doe alle ingrediënten in een hoge kom (inhoud minimaal 1 liter) en pureer met de staafmixer of in de blender tot een gladde mix.

Stap 2
Schenk de smoothie in glazen. Garneer met geraspte kokos.

* I.p.v. kokosyoghurt kun je ook gewone volle boerenyoghurt nemen. Met kokosyoghurt is de shake ook vegan.

Bereiden ± 5 min.

RECEPTEN TRUDELIES SCHOUTEN FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI

wortel-mangosmoothie