nr.1 foodmagazine

3x feest eten met 15 ingrediënten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Feest eten hoeft niet perse te bestaan uit veel ingrediënten! Wij geven  recepten voor een feestelijk menu met maar 15 ingrediënten.  Zo hoef je bij de trio van borrelhappen maar 1 basis te maken waarmee je drie overheerlijke borrelhappen op tafel tovert! Easy does it!

Meer kerstinspiratie? Bekijk ons easy kerstmenu! 

borrelhapje: trio van borrelhapjes

De basis van deze hapjes is bij alle drie het zelfde: ricotta-mascarponecrème, maar toch maak je er drie gevarieerde borrelhappen van. Een heerlijke crostini met gemarineerde tomaatjes, een citroenbruschette met zilte spinazie en parmaham & venkelcrème met gemarineerde zalm!

voor: venkelbouillon met kalfsgehaktballetjes
venkelbouillon
Janneke maakt met slechts vier ingrediënten een venkelbouillon. De anijssmaak ervan is heerlijk in combinatie met mosterd en zachte kalfsballetjes.

hoofd: citroen-varkenshaasmedaillons met spinazie en pasta
varkenshaasmedaillons
Deze feestelijke varkenshaasmedaillons zijn easy om te maken. Marineer ze met citroenolie, fruit ze in met knoflook en ansjovis, wikkel er rolletjes parmaham omheen en serveer met lintpasta. Enjoy!

na: citroen-mascarponemousse met amaretticrunch
mascarponemousse
Deze feestelijke citroen-mascarponemousse met amaretticrunch is fris en tegelijkertijd heerlijk romig!

borrelhapjes