Feest eten hoeft niet perse te bestaan uit veel ingrediënten! Wij geven recepten voor een feestelijk menu met maar 15 ingrediënten. Zo hoef je bij de trio van borrelhappen maar 1 basis te maken waarmee je drie overheerlijke borrelhappen op tafel tovert! Easy does it!
Meer kerstinspiratie? Bekijk ons easy kerstmenu!
Hapjes
trio van borrelhapjes
Voor een feestje of als appetizer. Bij een goed glas wijn of een fris biertje. Borrelhapjes zijn altijd een goed idee. Janneke maakt een borrelhapjestrio met ricotta-mascarponecrème.
naar recept
Voorgerecht
venkelbouillon met kalfsgehaktballetjes
Janneke maakt met slechts vier ingrediënten een venkelbouillon. De anijssmaak ervan is heerlijk in combinatie met mosterd en zachte kalfsballetjes.
naar recept
Hoofdgerecht
citroen-varkenshaasmedaillons met spinazie en pasta
Deze feestelijke varkenshaasmedaillons zijn easy om te maken. Marineer ze met citroenolie, fruit ze in met knoflook en ansjovis, wikkel er rolletjes parmaham omheen en serveer met lintpasta. Enjoy!
naar recept
Nagerecht
citroen-mascarponemousse met amaretticrunch
Toetjes met een Italiaans tintje hebben een streepje voor. Of het nu lente is, zomer, of (net iets te) herfstig: deze glaasjes maken iedere dag beter!Janneke’s mascarponemousse met amaretticrunch en citroen is fris en tegelijkertijd heerlijk romig. Extra lekker: wat limoncello door de citroensiroop – wel uit de buurt van de kids houden dan.
naar recept