De lente laat nog even op zich wachten, dus comfortfood is nog steeds de soundtrack van de maand maart. Jullie favorieten op Instagram? Boozy desserts! De espresso-martini tiramisu werd maar liefst 800 keer geliked en ook de bessencobbler van Janneke met amaretto-vanillesaus viel in de smaak.
De Insta-winnaars komen bijna allemaal uit de laars, en dat is niet geheel verrassend. Het extra dikke maart-nummer van delicious. staat namelijk geheel in het teken van de Italiaanse winterkeuken. Pizza bianca met knoflook-mascarpone, krokante lasagne bomvol smaak, en uiteraard de zoete klassieker der klassiekers waar jullie nooit genoeg van krijgen: tiramisu.
Heb je ook de andere variaties gezien in het maart-nummer? Amaretti-tiramisu, tiramisu met sinaasappelcurd en mascarponemousse en een supernotige tiramisu met gekaramelliseerde amandelen. De een is nog lekkerder dan de ander. Extra fijn: zo’n scoop tiramisu is de perfecte pick me up voor de wispelturigheid van maart (tiramisu betekent letterlijk ’trek mij omhoog’).
![italiaans zoet](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2020/05/espresso-martini-tiramisu-1-500x500.jpg)
![cobbler met winterfruit en amaretto-vanillesaus](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2023/02/cobbler-met-winterfruit-en-amaretto-vanillesaus-500x500.jpg)
Vega lasagne met prei, ricotta & walnoten: óók Italiaans en óók verrukkelijk!
![korkante lasagne gorgonzola](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2021/02/korkante-lasagne-gorgonzola-500x500.jpg)
![Pizza bianca maken met mascarpone & pesto](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2023/02/Pizza-bianca-met-mascarpone-pesto-500x500.jpg)
![AVG mosterdkarbonade met aardappels](https://deliciousmagazine.nl/app/uploads/2023/03/mosterdkarbonade-500x500.jpg)