Draaien maar: 5x gehaktballen die je wíl proberen

Gekruid, gevuld, pittig of vega: gehaktballen zijn zó eenvoudig naar eigen smaak te maken. Haal je inspiratie uit dit lijstje of één van de vele andere recepten en ga aan de slag.

Wist je dat je alle recepten met zowel klassiek als plantaardig gehakt kunt maken?

Tips om de beste ballen te maken vind je hier!

gehaktballetjes met harissa en koriander
Deze gehaktballetjes zijn nét even anders door de harissa en koriander. Lekker met bulghur, couscous, door een salade of gewoon met aardappels!
gehaktballetjes-delicious
gehaktballen met rozemarijn en stro-aardappeltjes
Deze gehaktballen met rozemarijn kun je serveren op iedere gelegenheid. Op een feestje, als doordeweekse avondmaaltijd of juist als gebraad op zondag. Het bereiden van stro-aardappeltjes lijkt misschien lastig, maar is eigenlijk best makkelijk! 
naar recept
gehaktballen met rozemarijn
gehaktballen in Belgische biersaus
delicious. Hét vleesboek geeft je 100 originele recepten voor rund & kalf, varken, lam, gevogelte en wild. En zoals met elk magazine of kookboek hebben wij ook uit delicious. Hét vleesboek onze favorieten, waaronder deze gehaktballen in Belgische biersaus.
naar recept
gehaktballen belgische biersaus - delicious
limburgse gehaktballen met bonenmelange
In het zuiden weten ze wel wat lekker is! Deze gehaktballen zijn werkelijk onweerstaanbaar! Serveer met een frisse groene bonenmelange. Maak ook eens gehaktballetjes met rozemarijn
naar recept
gehaktballen limburg
gehaktballetjes met ’n eitje en tomatenmascarponesaus
Gevulde gehaktballetjes, daar hebben we zin in vanavond! Met een heerlijk romige tomatensaus met mascarpone. Bij Janneke thuis een echt familiefavoriet.
Hoe maak jij de beste gehaktballen? Wij geven tips!
naar recept
gehaktballetjes met een kwartelei
gehaktballen met potjes geknipt