Het jaar 2019 zit er weer op, tijd om terug te blikken! Wat waren jullie favoriete recepten? Waarmee gingen jullie massaal aan de slag? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Wat is jouw favoriet van het afgelopen jaar?
rundergoulash met stokbrood
Niets zo lekker als een pan stevige goulash op een kille winterdag. Deze verrukkelijke rundergoulash is één van onze lievelingen. Ook ideaal om van tevoren te maken! In plaats van brood kun je er ook rijst bij geven.Ook lekker: kipgoulash met linguine.
bananenbrood
Dit bananenbrood is perfect om uit te delen. Neem een stukje als ontbijt, serveer een plak bij de thee of schep er een bolletje ijs bij en eet als dessert!Een leuke variant: bananen-notencake met karamel.
tiramisutaart
De bodem van deze taart krijgt een subtiele koffiesmaak door de gebruikte gemalen koffie. No waste dus!
chocoladetaart met peer en hazelnoten
Deze heerlijke taart vol noten en chocolade is afkomstig van het Italiaanse eiland Capri. Laten we eerlijk zijn, er zijn weinig dingen zó lekker als Italiaanse desserts. Extra fijn: de taart is glutenvrij!
gehaktballetjes uit de oven met boerenkoolpesto en mozzarella
We maken gehaktballetjes uit de oven met boerenkoolpesto en mozzarella, want doordeweeks gaan we voor maximale smaak in zo min mogelijk tijd!Nog meer ballen? Maak deze gekruide gehaktballetjes met dille-aardappeltjes.
paddenstoelenrisotto met eend en rucola
Chique én comfortabel dineren? Easy! Deze risotto heeft alles wat je nodig hebt, zeker op dagen dat het weer niet fantastisch is. Romige paddenstoelenrisotto, perfect gebakken eend en rucola voor de pit. Allemaal binnen 30 minuten klaar! Voor een lekker frisse noot kan je nog wat sinaasappelschil over de risotto raspen.Ook heel lekker met eend: eendenkroketjes met heerlijke mayonaise.
kruidige linzensoep
Peulvruchten doen het ook heel goed in soep. Doe er wat kruidig zout, knoflook en geurige specerijen bij en eet deze stevige linzensoep vól smaakmakers en pit!
ricotta-mascarponetaart met amaretti en limoncello
Romig en fris, decadent en easy. Deze ricotta-mascarponetaart met amaretti en limoncello is minder zoet dan normaal, fijn voor iedereen die niet van té zoet houdt! Ook lekker: deze subtiele ricottataartjes voor naast een verse espresso.