nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: VEGA

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar inspiratie voor een vegetarisch kerstmenu? Regelen wij! In dit menu vind je prachtige koolbuideltjes gevuld met geitenkaas, een rijkgevulde salade met wortel en polenta, portobelloquiches en last but not least een panna cotta van witte chocolade met kardamom.

Meer kerstinspiratie? Bekijk ons easy kerstmenu!

Voorgerecht

koolrolletjes linzen geitenkaas | delicious

koolrolletjes met citroen-rozemarijnlinzen en geitenkaas

Koolrolletjes met linzen en geitenkaas maak je met grote savooiekoolbladeren. Vul ze met gekruide citroen-rozemarijn-linzen en verse geitenkaas. Vergeet de ingelegde citroen niet in de vulling, die maakt de koolrolletjes heerlijk fris!

>> naar het recept

Bijgerecht

wortelsalade-delicious

wortelsalade met krokante polenta en pestodressing

Deze heerlijke salade zit vol wortel. De krokante polenta, pestodressing en walnoten maken de salade af. De uitgesproken smaken, bijna nootachtig, zijn heerlijk!

>> naar het recept

portobelloquiche met oude kaas delicious.

portobelloquiches met oude kaas

We geven je een basisrecept voor quichedeeg waar je heerlijke quiches mee kan maken. Dit recept is voor een quiche met portobello, nootmuskaat en smeuïge oude kaas. Extra fijn: de quiche is perfect om voor te bereiden.
Probeer ook eens deze quiche met rode ui, verse vijgen en ricotta!

>> naar het recept

Nagerecht

panna cotta van witte chocolade-delicious

panna cotta van witte chocolade, kokos en kardemom

Dit dessert is de kerst op de taart, het moment waar iedereen naar uitkijkt! Heerlijke panna cotta van witte chocolade kokos en witte chocolade. Wat wil je nog meer?

>> naar het recept

wortelsalade-delicious