gratin voor kerst? Zo doe je dat stap voor stap

feestgratin

Feestgratin maak je van pastinaak, winterwortel, aardappel, selderij en romige melk waarin je kruiden, specerijen en zelfs een scheut drank mee laat trekken. Geweldig om al een dag eerder te maken en last minute af te bakken. Maak ’m tot en met stap 6 en bewaar afgedekt in de koelkast.

Als je gek bent op aardappels met lekker veel kaas, bekijk dan ook deze lijst met 14x gratin.

Aardappelgratin met wintergroenten in 8 stappen

Meer inspiratie? In het speciale jubileumnummer van delicious. delen we 15 (voorbereidings)tips voor een fijn feestetentje. Bestel het magazine hier:

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

feestgratin