delicious. kookt deze week: zomerhits én kersen!

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
gehaktspiesjes met tomaten-bonensalade | delicious

Ons weekmenu is deze week gevuld met moeiteloze zomerhits. Zeven recepten die je onbezorgd op tafel zet en misschien nog wel veel vaker gaat koken deze zomer. Laat het smaken!

Maandag

basilicumgnudi met salsa van geroosterde pomodorini

Regelrecht uit Toscane! Gnudi zijn gnocchi van ricotta. Parmezaanse kaas geeft ze een extra hartige smaak. Je maakt de balletjes met je handen of met twee lepels. Gnudi gaan er niet vandoor met de schoonheidsprijs, maar ze smaken fantastisch!
naar recept
basilicumgnudi

Dinsdag

krokante cobb salad
Jamie husselt ei, tomaat, kip, avocado, spek en sla in zijn versie van cobb salad. Hij geeft ‘m pit met een heerlijke fris-romige dressing van blauwe kaas.
Maak ook deze heerlijke lauwwarme Aziatische zalmsalade van Jamie!
naar recept
cobb-salad | delicious

Woensdag

couscous met worstjes in kruidige abrikozensaus
Couscous is ontzettend veelzijdig. Het is een goede basis om allerlei lekkere gerechten mee te maken. Zoek je inspiratie? Probeer dan eens deze couscous met worstjes en een kruidige, zoete abrikozensaus.
Wist je dat je couscous ook goed zoet kan eten? Bekijk hier het recept!
naar recept
COUSCOUS met worstjes in kruidige abrikozensau - delicious

Donderdag

bietenconsommé met shiitake
Met deze heldere bietenconsommé op basis van bouillon kan je voor de dag komen. Een heerlijke soepje in Aziatische stijl en – niet geheeld onbelangrijk – het ziet er ook nog eens indrukwekkend uit.
Zoek je iets om in de soep te dippen? Kijk dan naar deze broodjes met kaas en salie!
naar recept
heldere bietenconsommé - delicious

Vrijdag

gehaktspiesjes met tomaten-bonensalade
Gehaktspiesjes én tomatenbonensalade. Met dit recept heb je in no time een gevarieerd hoofdgerecht op tafel staan.
naar recept
gehaktspiesjes met tomaten-bonensalade | delicious

Zaterdag

lasagne zonder oven met paddenstoelen, truffel & noten
Met lasagne zit je altijd goed! De combinatie van paddenstoelen en truffel maken een perfect koppel, waar de noten voor een knapperige bite zorgen. Ook ideaal als je geen oven hebt (of geen geduld).
Nu je toch in Italiaanse sferen bent, bekijk dan deze bonensalade. Perfect naast de lasagne!
naar recept
lasagne zonder oven met paddenstoelen

Zondag

tarte tatin met kersen en kokos
Een tarte tatin met appel is al lekker an sich, laat staan deze tarte tatin met kersen en kokos!
Nog lekkerder: bij sommige supermarkten kun je zure kersen krijgen, deze geven extra contrast aan het gerecht. Heerlijk bij de zoete karamel en het zoete ijs.
naar recept
gehaktspiesjes met tomaten-bonensalade | delicious