nr.1 foodmagazine

delicious. kookt deze week: vega taco’s en pistachenotentaart met limoncello

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wat eten we vandaag? Het delicious. weekmenu geeft je de lekkerste recepten, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Het enige wat je hoeft te doen, is de ingrediënten op je boodschappenlijst zetten. Easy! 

Maandag

taco’s met witte-koolsla, bonen & tomatensalsa
Minta & Mae koken elke maand twee vegetarische gerechten met een seizoensgroente in de hoofdrol. In augustus is dat de witte kool, waarmee ze heerlijke taco's met witte-koolsla, bonen en tomatensalsa maakten.
naar recept
taco’s met wittekoolsla bonen en tomatensalsa

Dinsdag

garnalensalade met cashews & limoendressing met sjalot
Oef wat lekker! Zoete sjalotten, crunchy cashews, sappige garnalen en dan royaal pittige limoendressing erover.
naar recept
garnalensalade met cashews & limoendressing met sjalot

Woensdag

biang biang-noedels
Biang biang is het geluid dat de noedels maken als je ze tegen het aanrecht slaat!
naar recept
biang biang noedels

Donderdag

gevulde geitenkaas-tomaatbollen uit de oven
Wij krijgen spontaan zin om te picknicken van deze zalige gevulde bollen! Verpak ze na het bakken in aluminiumfolie en wikkel ze daarna nog in een doek. Hup, op de fiets naar het park en daar heerlijk smullen van een lauwwarme geitenkaas-tomaatbol.
Meer brood met geitenkaas? Probeer deze kruidige geitenkaasbolletjes!
naar recept
gratinbroodjes

Vrijdag

spaghetti marinara met witte wijn en kappertjes
Deze spaghetti marinara is een echte klassieker. Voeg al jouw favoriete zeefruit toe en geniet! Dit gerecht is alles wat je nodig hebt: een rijkgevulde pasta met jouw favorieten uit zee.
naar recept
spaghetti marinara

Zaterdag

marokkaanse zalm met geroosterde paprika
Grote stukken vis bereiden lastig? Welnee! Het is makkelijker dan eenpersoonsporties en het fornuis of de oven doen al het gaarwerk voor je. Dit zorgt voor fantastisch veel smaak. Proef maar eens deze Marokkaanse zalm met geroosterde paprika.
naar recept
marokkaanse-zalm-delicious

Zondag

pistachenotentaart met limoncellocrème
Italië…limoncello! Want welk drankje hoort er meer bij Italië dan dit zoete & zachte (als ‘ie echt goed is tenminste) drankje op een zonovergoten terras? Maar wist je dat je nog veel meer kunt doen met limoncello? Wat dacht je van deze pistachenotentaart met limoncellocrème!
naar recept
Pistachenotentaart met limoncellocrème-delicious