De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Aardappelchips met bietjespesto

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
aardappelchips-delicious


vegetarisch
aantal 12 | voorgerecht | feestelijk, kerst | |
delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met bietjespesto.
kooktijd10 minuten

ingrediënten

  • 12 agria chips gele chips
  • 150 g rode biet gekookt
  • 50 g walnoten
  • 2 tenen knoflook
  • 6 el olijfolie extra vierge
  • 1 handje parmezaanse kaas geraspt
  • 5 basilicumblaadjes fijngesneden + extra voor garnering

instructies

  • Pureer in de blender of met de staafmixer de rode biet, walnoten, de knoflook en de olijfolie. Roer er een handvol parmezaanse kaas en de fijngesneden basilicum door en breng op smaak met zout en peper.
  • Garneer met basilicumblaadjes.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Victor de Launay. Recept: redactie delicious. 
 
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


aardappelchips-delicious