Iedereen weet; liefde gaat door de maag. Dus speciaal voor de meest romantische dag van het jaar hebben we dit ultieme Valentijnsmenu voor twee samengesteld. Een voltreffer wat ons betreft!
Weinig tijd? Ga dan voor dit last minute Valentijnsmenu.
Amuse
oesters met pancetta-limoenkruim
Oesters: you either hate them or love them. Voor alle liefhebbers onder ons of de nieuwsgierige visfan: deze oesters met pancetta-limoenkruim zijn heerlijk! Het kruim zorgt voor extra structuur en smaak.
Zijn oesters nieuw voor je? Hier lees hoe je ze makkelijk opent.
naar recept
Voorgerecht
pastinaak en gebakken coquilles
Wij vroegen chef-kok Niven Kunz om een sterrenmenu te maken. Dit keer delen we zijn recept met aardszoete pastinaak en gebakken coquilles.
naar recept
Hoofdgerecht
lasagne zonder oven met paddenstoelen, truffel & noten
Met lasagne zit je altijd goed! De combinatie van paddenstoelen en truffel maken een perfect koppel, waar de noten voor een knapperige bite zorgen. Ook ideaal als je geen oven hebt (of geen geduld). Nu je toch in Italiaanse sferen bent, bekijk dan deze bonensalade. Perfect naast de lasagne!
naar recept
Nagerecht
cranberry-meringuetaartjes met chocoladesorbet
Ongelooflijk dat je van kikkererwtenwater zo’n mooie meringue kunt maken! Het brosse deeg combineren we met een zoetzure vulling. Een tikje bitter naast de romige meringue maakt dit een fantastische afsluiting van je vegan feestdiner. Of maak vegan chocomousse.
naar recept