Dit wordt jouw last minute Valentijnsmenu

Ben jij Valentijnsdag helemaal vergeten?! Of heb je even geen inspiratie? Geen zorgen. Wij helpen cupido een handje met een romantisch Valentijnsmenu voor jou en je geliefde. Met bresaolarolletjes als voorgerecht, vega ravioli als hoofdgerecht en tot slot tarte tatin met kokos en kersen. Schot in de roos als je het ons vraagt!

Last minute Valentijnsmenu

bresaolarolletjes met gerookte-knoflookcrème en pistache
Met slechts zes ingrediënten en 20 minuten zet jij dit feestelijke voorgerecht zo op tafel. Vind je de knoflookcrème iets te sterk smaken, roer dan geknipte bieslook en fijngesneden kervel door de crème fraîche.
En voor daarna: ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maandzaadboter.
naar recept
bressaolarolletjes met gerookte-knoflookcreme en pistache - delicious
ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maanzaadboter
Gevulde pasta is een ideaal feestgerecht voor veel gasten. En deze vega variant van Janneke Phillipi is ook nog superlekker. De ravioli kun je prima een aantal weken van tevoren maken en (los) invriezen.
Nog drie heerlijke vega ravioli's.
naar recept
ravioli walnoot-salieboter bruine maanzaadboter - delicious
tarte tatin met kersen en kokos
Een tarte tatin met appel is al lekker an sich, laat staan deze tarte tatin met kersen en kokos!
Nog lekkerder: bij sommige supermarkten kun je zure kersen krijgen, deze geven extra contrast aan het gerecht. Heerlijk bij de zoete karamel en het zoete ijs.
naar recept

Productie: Studio Phillipi