spinaziesalade met appel en komijnekaas

Wij genieten graag van verse groenten van het land! Dit keer gaan we voor jonge spinazieblaadjes gecombineerd met crunchy appel en pittige kaas met komijn. Bij deze spinaziesalade past een klassieke vinaigrette op smaak gebracht met een lik mosterd en een lepeltje honing. Tast toe!

Maak ook eens deze heerlijke spinazie met marokaansse kip!

spinaziesalade met appel en komijnekaas

lunchgerecht (2 personen)

100 g gewassen bladspinazie
150 g komijnekaas, in blokjes
1 rode appel, ongeschild, in blokjes
50 g walnoten, grof gehakt
je favoriete dressing, naar keuze

Meng de spinazie met de kaas, walnoten en blokjes appel in een grote slakom en schenk de dressing eroverheen. Breng eventueel op smaak met wat versgemalen peper.

Bereiden ± 10 min.

RECEPT EKE MARIEN, BEREIDING HANNEKE BOERS, FOTOGRAFIE PETRA STEENKAMER, STYLING ULRIKA GUSTAVSSON