nr.1 foodmagazine

Thuiswerken? 5x heerlijke lunchgerechten voor thuis

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Maak van de nood een deugd: waar je op werk al gauw genoegen neemt met een boterham kaas of een snelle salade voor de lunch, kun je je thuis helemaal uitsloven in de keuken en één van deze verrukkelijke gerechten maken. 

5 x lunchrecepten voor thuis

maaltijdtostitosti met gemarineerde groenten en halloumi

Tosti’s zijn booming! En ze zijn niet alleen voor tussen de middag, maar ook voor avondeten. Zoals deze: een maaltijd tosti met lekker veel groenten en halloumi.

Maak deze tosti met halloumi

aubergine-kikkererwtensalade met fetadressing

Doordeweeks snel maar wel gezond eten? Met aubergines en kikkererwten maak je in supertempo deze geweldige salade. Geen ingewikkelde ingrediënten en in 20 min. klaar. En nog vega en glutenvrij ook!

Maak deze aubergine-kikkererwtensalade met fetadressing

sandwich met knolselderij, mosterdspread en rauwe ham

Wij onze sandwiches maar wat graag met geblancheerde knolselderij en kropsla. De roomkaasspread houd je makkelijk een paar dagen goed in de koelkast.

Maak deze sandwich met knolselderij en rauwe ham

kurkuma noedelsoep | deliciouskurkuma-noedelsoep in no-time

Tijd om je ‘lunchbox’ een upgrade te geven. Maak thuis een voorraad en varieer met verschillende groenten per bakje. Wat dacht je van maïs? Of bimi? Na een kom van deze soep kun je er de rest van de middag weer tegenaan!

Maak deze kurkuma-noedelsoep

shakshuka met venkel en gekonfijte citroen

In het land van oorsprong Tunesië een klassieker en hier nu een trend, waarop talloze variaties mogelijk zijn. Zoals deze met venkel en gekonfijte citroen.

Maak deze shakshuka met venkel

shakshuka