naantosti

naantosti

Nog meer easy recepten voor elke dag vind je in onze special. Bestel ‘m hier:

vegetarisch
aantal 4 | lunch, lunchgerecht, snack | | indiaas | vegetarisch
Mini-naan vul je met gegrilde aubergine, zoete mangochutney en zachte paneer. Lekker met frisse, Indiase katchumbasalade.
kooktijd25 minutes
totale tijd25 minutes

ingrediënten

  • 2 aubergines
  • 2 el olie
  • 1 tl garam masala
  • 8 mini-naans
  • 6 el mangochutney + extra voor erbij
  • 400 g paneer*, in reepjes
  • 2 takjes munt, blaadjes geplukt
  • 1 chilipeper, in ringetjes
  • 30 g gezouten cashewnoten, geroosterd en grof gehakt

katchumba

  • 1 kleine ui, fijngesneden
  • 2 tomaten, zonder zaadjes, fijngesneden
  • 3 snackkomkommers, in plakjes
  • ½ groene peper, in ringetjes
  • 1 takje munt, blaadjes in reepjes
  • snufje cayennepeper
  • sap van 1⁄2 citroen

instructies

  • Snijd de aubergine in plakken, bestrijk ze met wat olie, bestrooi met wat zout en gril ze in porties in ± 10 min. gaar. Draai halverwege en bestrooi met de garam masala. Bestrijk 8 naans met wat mangochutney. Leg 4 naans met de chutneykant naar boven en beleg met de aubergine. Verdeel de paneer erover en dan de cashewnoten, munt en rode peper. Dek af met de laatste 4 naans, chutney- kant naar beneden. Bak ze gaar volgens de gebruiksaanwijzing van het tosti- apparaat of bak in een koekenpan met deksel en keer ze halverwege voorzichtig.
  • Meng intussen alle ingrediënten van de katchumba met een snufje zout. Geef de naantosti’s met de katchumba en wat extra mangochutney.
Voedingswaarde:
calorieën: 652kcal
|
eiwit: 34g
|
vet: 22g
|
koolhydraten: 75g
auteur: delicious.
* Paneer is vegetarische, Indiase verse kaas. Je koopt het bij de ruim gesorteerde supermarkt, biologische of Aziatische winkels. Of maak het zelf: zie recept hierna. 
RECEPTEN DOSIA BREWER, MERIJN TOL | FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
naantosti