In het editorial van ons februari 2023-nummer over comfortfood schreef hoofdredacteur Karolien al: ‘Hoe heerlijk is een koude winterdag, als er binnen een pan kaasfondue op tafel komt!’ Mee eens? Dan hebben we 7 fantastische kaasfondue recepten voor je.
‘Ik moet zeggen dat kaasfondue me vroeger een beetje zenuwachtig maakte. Een kant-en-klare mix is makkelijk, maar wel wat saai. En zélf kaasfondue maken, leek me ontzettend riskant’, schrijft Karolien in het magazine. Totdat ze aan de hand van een recept van deliciousmagazine.nl aan de slag ging en het gewoon probeerde.
Het werd een succes en sindsdien varieert ze erop los met verschillende kazen en van alles om in de kaas te dippen. Janneke Philippi deelt in het nummer een fantastische kaasfondue met gin, die we ook hier met je kunnen delen:
In onze kerstnummers vind je nog heel veel meer lekkers. Je bestelt de nummers hier:
6 kaasfondue recepten
Dit ga je waarschijnlijk ook lekker vinden: geitenkaasstrudel met belegen geitenkaas, flinterdunne courgette & sjalotchutney