De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Relaxte start

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De dag starten met een ontbijt is gezond voor je lichaam én geest. Wie de dag rustig start, wapent zich tegen alle drukte die komen gaat. En met deze triffle is ontbijten voortaan helemaal een feestje. Extra handig: maak de triffle al ’s avonds en bewaar de glazen afgedekt in de koelkast.

Ontbijttriffle met boerenyoghurt en framboos, voor 4 personen:

4 el (biologische) frambozenjam
500 ml boerenyoghurt
2 el geroosterde hazelnoten, fijngehakt (zie tip)

Roer de frambozenjam los met een beetje frambozensap, -siroop- of water. Verdeel de yoghurt en de frambozenjam in laagjes over 4 (hoge) glazen. Bestrooi de triffles met de hazelnoot.

Tip Rooster een flinke portie hazelnoten in een droge koekenpan, hak de noten fijn en bewaar ze in een gesloten potje op een koele plek.