De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

bowl met blauwe bessen

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Warme dagen, lange avonden… vier ’n zomerfeest! En elk stralend feest begint of eindigt met een drankje. Bijvoorbeeld deze blauwe-bessenbowl! Staat fantastisch feestelijk en bevat fijn veel zomerfruit. 

blauwe-bessenbowl

drankje | 8-10 personen, 2,2 liter

750 g frambozen (diepvries)
100 ml frambozenlimonadesiroop
200 ml wodka
150 g blauwe bessen
paar takjes munt

Pureer het bevroren fruit in een blender met de siroop, wodka en 500 ml water. Doe de fijne puree over in een glazen apothekerspot of bowlschaal. Verdun met nog eens 500 ml water en voeg de blauwe bessen toe, ze blijven drijven! Garneer met blaadjes verse munt en serveer direct.

Bereiden ± 10 min.

bowl

 

RECEPT EKE MARIËEN, FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN STYLING CYN FERDINANDUS

bowl