de lekkerste gerechten voor een grote groep

Mobiliseer de hele straat voor een feest of nodig je vrienden uit voor een gezellig vriendendiner. Iedereen is welkom! Elke reden om deze 6 heerlijke party-gerechten te maken telt. Zet een grote kom artisjokken-kaasdip op tafel of pak uit met een hele zalm uit de oven. Gegarandeerd genieten! 

pittig-zoete kipspiesen
Pak de (saté)prikkers maar uit de keukenla want we gaan spiesen! Deze heerlijk pittig-zoete kipspiesen zijn een ware verwennerij voor je gasten! Leg de kip ruim van tevoren in de marinade voor nóg meer smaak.
naar recept
pittig zoete kipspiesen | delicious
hele zalm met citroen en kruiden uit de oven
Deze hele zalm uit de oven is ideaal voor een etentje of feestje. Zet de vis op tafel en iedereen kan meegenieten! Een hele zalm gaart zachtjes in een pakketje vol peterselie, dille en dragon.
naar recept
hele zalm uit de oven - delicious
mini-kipkebabs met harissasaus
Een makkelijke manier om razendsnel pit te geven aan bijna al je gerechten: Moroccan style Harissa saus van Calvé. Of je nu gaat barbecueën of wraps, tortilla’s, een maaltijdsalade of stoofpot maakt… alles krijgt meteen nog meer smaak. Proef dit lekkere anders dan anders borrelhapje maar eens!
naar recept
vega-saucijzenbroodjes
Van klassiek tot vega, van licht gekruid tot pittig… met saucijzenbroodjes kun je álle kanten op. De vega variant op het klassieke saucijzenbroodje met vlees noemen we megavega-saucijzenbroodjes, want ze zijn megalekker! 
Probeer ook eens deze filo-saucijzenbroodjes met appel en cider!
naar recept
saucijzen_matt_preston_delicious
wortelsalade met biet en venkel
Wij gaan nu voor luchtige en frisse salades als deze wortelsalade met biet en venkel. De venkel geeft je salade een lichte anijssmaak. Ook fijn: binnen 15 min. op tafel, genoeg tijd om van de zon te genieten dus.
naar recept
wortelsalade met biet en venkel | delicious
artisjok-kaasdip met stokbrood
Een stevige warme dip met romige, gesmolten mozzarella en stukjes frisse artisjok… Kom maar door! Deze artisjok-kaasdip is een en al comfort en doet het érg goed bij je gasten.
naar recept
artisjok-kaasdip met stokbrood | delicious
filo-saucijzenbroodjes met appel en cider
Er gaat toch niets boven home made filo-saucijzenbroodjes, vers uit de oven? Maak de saucijzenbroodjes tot 24 uur van tevoren, maar bak ze nog niet. Bewaar ze afgedekt in de koelkast en bak ze vlak voor serveren 35-40 min.
naar recept
filo-saucijzenbroodjes met appel en cider | delicious
pistachemeringues met romige aardbeienvulling
Het maken van deze pistachemeringues is een secuur werkje, maar oh wat zijn ze heerlijk! Een flinke dot zoete aardbeienroom maakt de luchtig gebakken meringues helemaal af. Tip: gebruik poederkleurstof om de meringues een kleur te geven, vloeibare kleurstof kan het mengsel laten schiften.
naar recept
pistachemeringues met aardbeien- delicious
gerechten voor een grote groep - delicious