5x de lekkerste culi paasontbijtjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het is bijna Pasen. Dat vraagt natuurlijk om een uitbundig, homemade, kleurrijk paasontbijt. Geloof ons: voor deze heerlijke ontbijttriffle, krokante cruffin en zoete pannenkoekjes met chocopasta komt iedereen z’n bed uit! 

5x culi paasontbijtjes

eggs benedict met parmaham en basilicumhollandaise
Eggs benedict is een absolute brunch-klassieker. Deze eggs benedict met parmaham is extra luxe! Natuurlijk door die heerlijk smeltende zoet-zoute parmaham, maar ook door de basilicum in de hollandaisesaus. De parmaham kan je trouwens vervangen door gerookte zalm. En wil je je eggs benedict liever vega? Dan serveer je ‘m met een handje geslonken spinazie.
Wil je je eggs benedict met een echte Engelse muffin serveren?
naar recept
Eggs benedict met parmaham
yoghurttrifle met pecan-koffiecrumble en citrus-gemberjam
Heerlijk bitterzoete sinaasappel en laagjes romig-frisse yoghurt in combinatie met knapperige pecan-koffiecrumble: dit is typisch zo'n dessert waar iedereen blij van wordt. Extra fijn: je kunt deze trifle makkelijk van te voren voorbereiden. Probeer ook eens deze Italiaanse trifle met amarettogelei.
naar recept
Yoghurttrifle met pecan-koffiecrumble en citrus-gemberjam delicious.
flensjes met chocopasta, slagroom en geraspte chocolade
Deze klassieker doet het altijd goed en daarvoor hoef je niet naar Parijs! De flensjes met chocopasta zijn om van te watertanden!
naar recept
cruffins met kaneel en walnoten
Gek op croissants? Maak dan ook zeker deze cruffins. Een combinatie tussen een klassieke croissant en muffin. Lekker met kaneel en walnoten, maar ook natuurlijk met Nutella.
Tip: heb je kant-en-klaar croissantdeeg in huis en weinig tijd? Maak de cruffins met kant-en-klaar deeg!
naar recept
havermoutpap met amandelmelk
Deze heerlijke havermout met amandelmelk en en gember zit boordevol goeds. Binnen een kwartier zet jij een kommetje power ontbijt op tafel. 
naar recept
havermout met amandelmelk
flensjes-chocopasta-deliciousmagazine