nr.1 foodmagazine

5x de lekkerste culi paasontbijtjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Het is bijna Pasen. Dat vraagt natuurlijk om een uitbundig, homemade, kleurrijk paasontbijt. Geloof ons: voor deze heerlijke ontbijttriffle, krokante cruffin en zoete pannenkoekjes met chocopasta komt iedereen z’n bed uit! 

eggs benedits met hollandaise

eggs benedict met parmaham en basilicumhollandaise

Eggs benedict is een absolute klassieker. Deze met parmaham is extra luxe! Natuurlijk door die heerlijk smeltende zoet-zoute parmaham, maar ook door de basilicum in de hollandaisesaus.


ontbijttrifle van roggebrood en fruit

Trifle alleen als dessert? Nee hoor! Neem wat zoete vanillekwark en maak laagjes met het roggebrood. Kleine moeite, groot gebaar.


chocoladeflensjesflensjes met chocopasta, slagroom en geraspte chocolade

Als onze vorige suggesties al geen verwennerij waren, dan is deze het zeker wel. Voor de echte zoetekauw zijn deze flensjes niet te versmaden! Een flinke dot slagroom en vlokjes chocolade maken het compleet. Ook heerlijk met delicious.jam en delicious.chocoladepasta.


 

cruffinontbijtcruffins met kaneel en walnoten

Een croissant? of toch lieve een muffin? Combineer the best of both worlds in deze overheerlijke ontbijt-cruffins! Een goede kop koffie maakt dit luxe ontbijtje compleet.


 

havermout met amandelmelk

havermout met amandelmelk

Je kunt het natuurlijk ook heel simpel houden met een kom havermout met amandelmelk. Het gaat tenslotte om het gebaar. Het fijne aan dit recept is, dat je er altijd nog een eigen touch aan kunt geven. Wat fruit, of chocolade, wat geraspte kokos… Easy does it!

flensjes-chocopasta-deliciousmagazine