De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

fruitijsjes om te trakteren

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Wie jarig is, trakteert op school of op een kinderfeestje op een heerlijke, zonnige smoothie, lekkere fruitijsjes, feestelijke prikkers of fruitige cakejes. Deze recepten vind je in het gratis mini-magazine van Del Monte dat je hier kunt bestellen. Het recept van de fruitijsjes delen we hieronder..

Zo maak je de indrukwekkende pavlovataart van de cover van het mini-magazine!

fruitijsjes

traktatie (8 stuks)

1 blik Del Monte fruitcocktail op lichte siroop
(227 g) / 1 blik Del Monte halve peren op sap
(415 g) / 12 el (suikervrije) limonadesiroop sinaasappel

Giet de fruitcocktail en de peren af en vang het perensap op. Pureer de peren met de staafmixer.

Verdeel het cocktailfruit over 8 ijslollyvormpjes (inhoud 75 ml).Schenk in elk vormpje 1 el limonadesiroop en 1 el van het opgevangen perensap en 1 el water. Verdeel de peerpuree over de vormpjes.

Steek de stokjes in de vormpjes en zet de ijsjes minstens 6 uur in de diepvries.

Bereiden ± 10 min. / wachten ± 6 uur.

tip Voeg voor volwassenen naar wens een scheutje limoncello of sinaasappellikeur toe.

DELICIOUS. IN SAMENWERKING MET DEL MONTE BEELD STUDIO PHILIPPI

mini magazineBestel het gratis mini-magazine van Del Monte hier en maak de lekkerste traktaties, taarten en smoothies met fruit.