Wie jarig is, trakteert op school of op een kinderfeestje op een heerlijke, zonnige smoothie, lekkere fruitijsjes, feestelijke prikkers of fruitige cakejes. Deze recepten vind je in het gratis mini-magazine van Del Monte dat je hier kunt bestellen. Het recept van de fruitijsjes delen we hieronder..
Zo maak je de indrukwekkende pavlovataart van de cover van het mini-magazine!
fruitijsjes
traktatie (8 stuks)
1 blik Del Monte fruitcocktail op lichte siroop
(227 g) / 1 blik Del Monte halve peren op sap
(415 g) / 12 el (suikervrije) limonadesiroop sinaasappel
Giet de fruitcocktail en de peren af en vang het perensap op. Pureer de peren met de staafmixer.
Verdeel het cocktailfruit over 8 ijslollyvormpjes (inhoud 75 ml).Schenk in elk vormpje 1 el limonadesiroop en 1 el van het opgevangen perensap en 1 el water. Verdeel de peerpuree over de vormpjes.
Steek de stokjes in de vormpjes en zet de ijsjes minstens 6 uur in de diepvries.
Bereiden ± 10 min. / wachten ± 6 uur.
tip Voeg voor volwassenen naar wens een scheutje limoncello of sinaasappellikeur toe.
DELICIOUS. IN SAMENWERKING MET DEL MONTE BEELD STUDIO PHILIPPI
Bestel het gratis mini-magazine van Del Monte hier en maak de lekkerste traktaties, taarten en smoothies met fruit.