nr.1 foodmagazine

Met één van deze 3 gerechten slaagt jouw paasbrunch sowieso

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tijdens de paasbrunch komt er van alles op tafel: zoetigheden, hartige cakejes, soep, broodjes… Wij helpen je graag een handje, want er is ook zó veel keuze. Probeer eens één van deze drie heerlijke brunchgerechten. Of, als je wilt, alledrie!

1. tuinbonensoep met pistache, groene kruiden en ricotta

paasbrunch

In het voorjaar gaat alles weer bloeien. Groen is dan weer overal te zien. Ook op je bord! delicious. culi redacteur Merijn Tol: ’In het voorjaar heb ik zin in veel frisse groene smaken. Zoals soep die barst van de kruiden en verse tuinbonen en pistache voor wat romigheid.’

2. gravlax van zeebaard en dragon

paasbrunch

Deze gravlax maak je heel eenvoudig zelf. Niks geen voorgesneden plakken in een pakje, maar zelf de handen uit de mouwen. We gebruiken zeebaars en doen daar fijngehakte dragon overheen. Crackertje met wat mayo erbij en genieten maar.

3. bacon & biersandwich met avocado

paasbrunch

Bacon. De een vindt het een overrated product, de ander houdt er van. Wij beleggen onze biersandwich graag met een dikke knapperige plak bacon. De avocado maak het geheel lekker fris en romig. Een aanrader voor de lunch of brunch! Of neem mee voor onderweg!

gravlax