Met één van deze 3 gerechten slaagt jouw paasbrunch sowieso

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tijdens de paasbrunch komt er van alles op tafel: zoetigheden, hartige cakejes, soep, broodjes… Wij helpen je graag een handje, want er is ook zó veel keuze. Probeer eens één van deze drie heerlijke brunchgerechten. Of, als je wilt, alledrie!

3x gerechten voor de lekkerste paasbrunch

tuinbonensoep met pistache, groene kruiden en ricotta
In het voorjaar gaat alles weer bloeien. Groen is dan weer overal te zien. Ook op je bord! Merijn Tol: ’In het voorjaar heb ik zin in veel frisse groene smaken. Zoals soep die barst van de kruiden en verse tuinbonen en pistache voor wat romigheid.’
naar recept
tuinbonensoep
gravlax van zeebaars en dragon
Heel easy te maken, deze zeebaars in gravlax-stijl met dragon en rokerig zout. Heel feestelijk als voorgerecht of bij een buffet. Neem superverse vis. Kies liefst een wat dikkere vis, daar kun je met een scherp (trancheer)mes makkelijk dunne plakjes van snijden.


Nog zo’n superlekker gravlaxrecept, maar dan met zalm en koriander.

naar recept
gavlax van zeebaars en dragon
avocadotoast met 3 toppings
We love toast met avocado! Vooral omdat we daar al onze favoriete toppings op kunnen doen. Voor nu geven we drie heerlijke opties: tuinbonen met ham, radijspickle en feta of krabsalade.
Nog zo'n topgerecht met avocado: gegratineerde avocado BLT-style.
naar recept
gravlax