Petra Possel van Mangiare! is terug, met podcast Smakelijk!

Het zal je als trouwe luisteraar van ’s lands smakelijkste radioprogramma niet ontgaan zijn: Mangiare! is niet meer. Na vele jaren culinair vertier onder leiding van Petra Possel, heeft de zender haar tafel definitief gedebarrasseerd. Maar niet getreurd: Petra gaat door! Haar nieuwe show, Smakelijk!, luister je vanaf 17 februari.

Fan van culinaire podcasts? Luister dan ook naar de lekkerste culinaire podcasts van Nederlandse bodem.

Gelukkig is Petra Possel (journalist, publicist, podcastmaker, culinair recensent en radio-presentator) niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. In dit podcasttijdperk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Petra: ‘Dag radio, hallo podcast. Na 33 jaar radio, waarvan 12 jaar Mangiare! op Radio 1, ga ik in 2023 met oude en nieuwe bekenden de podcast Smakelijk! over eten & koken maken.

De culinaire show van Petra, Smakelijk!, is vanaf 17 februari 2023 te luisteren op platform Podimo. Ook daar zal de geboren gastvrouw wekelijks met gasten om tafel gaan om het culinaire leven te bespreken. Zo ben je, als vanouds, op de hoogte van alles wat je wel en niet wil eten! Van een simpel kommetje soep tot de lekkerste oesters die er te krijgen zijn. 

Temidden van kookboeken en wijnflessen worden er tips uitgewisseld, gekookt en gekletst. De nieuwe podcast gutst van de gezelligheid en inspiratie voor nieuwe gerechten. De perfecte snack voor iedere culi!

De afleveringen zijn vanaf 17 februari wekelijks op vrijdag om 19:00 uur te beluisteren op Podimo. Meld je nu (t/m 17 april) aan en luister 2 maanden gratis Podimo in tegenstelling tot de standaard 14 dagen die Podimo biedt.

Wat was Mangiare!?

Sinds september 2010 was de show Mangiare! wekelijks te beluisteren op Radio 1, rond de klok van 19:00. Iedere week schoven verschillende culinaire deskundigen aan om over hun expertise te vertellen. 

Grote namen als Cees Holtkamp, Paul de Leeuw, Yvette van Boven en Ronald Giphart schoven meer dan eens aan om de liefde voor eten en drinken te vieren. Er was drank, er was eten en vooral een hele hoop gezelligheid. Menig thuiskok is er groot – of in ieder geval een stukje wijzer – door geworden! 

Lees ook: nieuw seizoen Keuringsdienst van waarde mét afzwaaiende Teun van de Keuken

petra possel