Black Friday: 6 x keukenapparaten in de aanbieding

Vrijdag 26 november is het Black Friday. De dag om de mooiste keukenapparaten in de aanbieding te kopen. Heb je bijvoorbeeld al jaren die ene espressomachine op het oog? Of twijfel je al een tijdje over een sous vide stick of nieuwe blender? Nu is je kans om je slag te slaan.

Let wel: meer is niet altijd beter. Je hoeft echt geen volledig elftal aan keukenapparaten in je kasten hebben staan – ondanks dat ze er soms zo oogverblindend uit zien. Toch is er een aantal apparaten waarvan wij denken dat ze jouw kostbare uren in de keuken net iets prettiger maken. Dit zijn 6 fijne keukenapparaten in de aanbieding tijdens Black Friday.

Sous vide stick / apparaat

Het klinkt ontzettend high-end, maar in essentie is sous-vide koken heel makkelijk en bespaart het je als kok een hoop tijd. Deze kooktechniek wint de laatste tijd terrein en het is een mooie manier om je huidige kookstijl nieuw leven in te blazen. De prijs-veelzijdigheidsverhouding geven wij een dikke 10 en in de sale doen we daar nog een plusje bij. 

Thuis sous vide koken gaat heel simpel met een zogenaamde sous vide stick. Je steekt de stekker van de stick in het stopcontact en hangt de stick zelf in een pan met water. Zonder warmtebron onder de pan wordt het water verwarmd en kun je aan de slag!

Bestel nu de Anova Precision Cooker voor €153,30 (eerst €219,-) via de eigen website.

Espressomachine tijdens Black Friday

Elke dag wakker worden van het geratel van koffiebonen die voor je worden gemalen en de geur van een kopje liquid gold: kun jij je een betere start van de dag voorstellen? Een echte espressomachine is hét keukenapparaat voor koffieliefhebbers.

Zo maakt bijvoorbeeld Sage Appliances prachtige espressomachines, sommigen zelfs met ingebouwde bonenmaler. Ze maken verschillende modellen, uiteenlopend van basic instapmodel tot paradepaartje met alles erop en eraan. En ja, ook die zijn afgeprijsd tijdens Black Friday. Zo kost de Barista Express nu €499,- (eerst €729,90) bij bijvoorbeeld Coolblue en de Oracle Touch €1949,- (eerst €2599,90) bij de Bijenkorf.

Kitchenaid keukenmachine in de aanbieding

Bijna elke thuiskok droomt van een KitchenAid op het aanrecht. En ja, ook deze beauty’s zijn tijdens Black Friday in de aanbieding! Zowel de KitchenAid Artisan Mixer als de Foodprocessors. Heb jij er een op het oog? Sla je slag met deze mooie aanbiedingen.

De klassieker onder de keukenmachines is natuurlijk de rode KitchenAid Artisan Mixer. Koop ‘m nu met 30% korting bij de Bijenkorf voor €449,- in plaats van €649,-. Heb je een foodprocessor nodig? Zowel de KitchenAid Mini Foodprocessor (van €79,- voor €68,-) als de grote variant (van €249,- voor €199,-) zijn in de aanbieding.

Big Green Egg deals

Altijd al een kamadobarbecue zoals een Big Green Egg, Bastard of ander merk willen kopen? Nu is het moment. Verschillende webshops bieden kortingen aan. Zo krijg je bij de Kamado Express 15% korting op het hele assortiment, 20% bij de Green Egg Store en 15% korting bij de webshop van het bbq experience center.

Sodastream

Grote kans dat je de Sodastream al ergens voorbij hebt zien komen. Deze carbonator schiet de bubbels in je niet-zo-sprankelende dranken, waardoor de plastic flessen uit de supermarkt verleden tijd zijn. Zo heb je altijd water met prik en meer bruisende drankjes.

Bestel de Sodastream nu met 55% korting bij Bol.com voor €44,99 in plaats van €99,99.

Blender tijdens Black Friday

Een blender is voor iedereen een goede investering. Je kunt er namelijk praktisch alles mee malen, blenden en fijnhakken. Bedenk van tevoren wel hoe vaak je ‘m zal gebruiken (maandelijks, wekelijks of dagelijks) en wat je ermee wil malen (alleen soepen en sapjes, of ook ijsblokjes, kaas en bevroren fruit). Zo kun je bepalen of je weinig of veel wil investeren en hoeveel wattage je nodig hebt. Vooral dat laatste kan een life saver zijn als je hardere producten wil malen.

Voor simpele sappen en smoothies raden we een simpelere blender zoals deze van Philips aan (van €99,99 voor €59,99) of een NutriBullet (van €99,95 voor €79,-). Ga je voor intens gebruik gecombineerd met harde producten? Dan zijn deze blenders van Magimix (van €229,- voor €199,- ) en KitchenAid (van €298,- voor €328,-) super.

Black-Friday-deals-keukenapparaten-blender
Getty Images: Ezra Bailey