de lekkerste appelrecepten

Het appelseizoen is weer begonnen! Er zijn zoveel lekkere appelrecepten die je kunt maken. Zowel zoet als hartig. Wat dacht je van een klassieke Franse appeltaart? Of een rollade met appel-rozijnvulling? En heb je er wel eens tafelzuur van gemaakt?

Nog zo’n fijn herfstingrediënt: de pompoen! Probeer deze pompoendahl een keer.

De lekkerste appelrecepten

briocheschoteltje met appel
Appel en een flinke scheut calvados, meer heeft deze briocheschotel niet nodig voor een frisse kick! Je scoort ook altijd goed met een Franse appeltaart. Het recept vind je hier!
naar recept
appelbrioche
saucijzen met appel
Ideaal als je een drukke dag hebt, want deze saucijzen met appel maak je makkelijk een paar dagen van te voren. Op de avond zelf hoef je hem alleen maar op te warmen in de oven. Easy!
Probeer ook saucijzen met gekaramelliseerde sriracha-uien.
naar recept
Franse open appeltaart
Deze klassieke Franse appeltaart met een snelle frangipane mag niet ontbreken in jouw kookrepertoire. Hier doe je iedereen een plezier mee! Zo maak je stap voor stap de perfecte Franse appeltaart.
naar recept
hidde de brabander recepten Franse open appeltaart - delicious
varkensrollade met appel-rozijnenvulling
naar recept
varkensrollade-delicious
gevulde appels uit de oven
Een knapbijgerecht dat veel fans zal vergaren: gevulde appeltjes met tijm en pancetta. Hartig en zoet tegelijk. Een ideaal paasbijgerecht, want de appels zijn tot aan het bakken toe goed voor te bereiden.
naar recept
pastei met varkensvlees, appel & cider
We klampen ons nog even vast aan die frisse winter met comfort food pur sang. Pie! Ook een beetje omdat het deze week British Pie Week is. En omdat we deze pastei met appel en cider van Paul Hollywood zo enorm comforting vinden. Deze pastei én veel meer comforting food vind je in Klassiekers van Paul Hollywood. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de ‘koningin der puddingen’. ‘Dit is eten recht uit ons hart’, aldus Paul Hollywood. Handig en snel te bestellen via de webshop van Oldenhof.
naar recept
pie met varkensvlees | delicious
pickels van ui en appel
Traditionele Engelse pickels in een nieuw jasje. De recept van Mister Kitchen vraagt om wat geduld, maar daarna heb je een heerlijk goedje, lekker bij alles. van Oude kaas tot gegrild vlees en van paté tot kip.
naar recept
pickles van ui en appel | delicious

TEKST ROOS VOLKERS BEELD ROLINDA WILDHORST

appelrecepten