nr.1 foodmagazine

6x leuke culi-cadeaus om zelf te maken

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

De feestdagen komen er weer aan. Tijd om je dierbaren te verwennen met cadeaus. Verras ze met deze heerlijke culi-cadeaus. Met liefde gemaakt en met liefde gegeven!

Meer inspiratie voor homemade culi-cadeaus? Bekijk deze tips!

De lekkerste dressing
culi-cadeaus dressing delicious.
Het grote geheim van lekkere dressing: een mix van goede oliën, iets zuurs en een tikje zoet. Geef deze dressing cadeau in een mooi flesje of maak er een lekkere salade bij.

Homemade harissa
culi-cadeaus harissa delicious.
Harissa, de sambal van Noord-Afrika, is een geurige, pittige saus. Vlees, vis en groente krijgen er een kick van. De pasta is in de koelkast zeker 3-4 weken houdbaar, een cadeau waar de gelukkige lang plezier van zal hebben.

Homemade anchoïade
culi-cadeaus anchoiade delicious.
Zelfgemaakte Anchoïade is verslavend lekker in mayonaise en in elke koude en warme saus die wat extra pit kan gebruiken. Je hebt dit heerlijke culi-cadeau al in 15 minuten klaar!

Cranberrymosterd
culi-cadeaus cranberrymosterd delicious.
Verras je geliefden met deze pittige mosterd met cranberry en ahornsiroop. Ook leuk om te geven in combinatie met borrelhapjes.

Pickled grapes
culi-cadeaus pickled grapes delicious.
Dit cadeau is een lust voor het oog door de drie verschillende kleuren druiven die worden gebruikt. Lekker bij bijvoorbeeld een overjarig brokkelkaasje. 

Grapefruit-sinaasappelcurd met kruidnagel.
culi-cadeaus scones delicious.
Het bittertje van de grapefruit en het kruidige van de kruidnagel geeft deze curd een verrassende smaak. Je verrast dus niet alleen met het cadeau, maar ook nog eens extra met de smaak!

culi-cadeaus delicious.