nr.1 foodmagazine

KERSTMENU: VEGAN

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar kerstinspiratie voor een vegan kerstmenu? Wij geven je een vegan kerstmenu met pompoensoep met kervel, knolselderijsalade, rodekoolsteaks en chocomousse op basis van aquafaba (kikkererwtennat)!

Op zoek naar meer kerstinspiratie? Bekijk ook eens ons vega kerstmenu!

Voorgerecht

pompoensoep met kervel

pompoensoep met kervel + zwarte walnoot op siroop

Pompoensoep is een echte allemansvriend. Iedereen is er dol op. Deze versie garneer je met kervel en zwarte walnoten op siroop.

>> naar het recept

Hoofdgerecht

steaks van rodekool | delicious

rodekool steaks, gerookt, gemarineerd en geroosterd

Gestoofde rodekool met appeltjes kent bijna iedereen. Toch komt de pittige smaak van de kool beter tot z’n recht als je dikke plakken rookt, pekelt én roostert. Het resultaat is ‘n tikje rokerig, fris-zuur met knapperige buitenste bladeren.

>> naar het recept

Bijgerecht

knolselderijsalade

knolselderijsalade met dragondressing en hazelnoot

Deze frisse knolselderijsalade is de perfecte salade als bijgerecht. Frisse knolselderij met dragonmosterddressing en de aardse smaak van hazelnoot!

Serveer deze salade bij de gebraden rosbief met dragonkorst.

>> naar het recept

Nagerecht

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

>> naar het recept

Wil je koken als Van Boven?

Ontvang een uniek welkomstcadeau bij een abonnement op delicious.magazine: het gloednieuwe kookboek Home Made Basics van Yvette van Boven (t.w.v. € 39,99). In totaal krijg je 50% korting!

steaks van rodekool | delicious
tijdelijk Gratis verzending

Thuis blijven = thuis koken! En laat delicious.magazine nou de perfecte bron van recepten zijn. Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!