rijstnoedels met biefreepjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.

Heb je wat meer tijd? Probeer dan deze Koreaanse noedelsalade met bief en groenten. 

rijstnoedels met biefreepjes

hoofdgerecht (4 personen)

3 el zonnebloemolie
600 g biefstuk, in dunne reepjes
50 ml donkere sojasaus
400 g voorgekookte rijstnoedels
1 el sesamolie
4 bosuien, het witte en groene deel apart fijngesneden
1 el vissaus
150 g broccolini of bimi
150 g taugé
sambal oelek, voor erbij

Verhit een wok op hoog vuur en schenk er 2 el zonnebloemolie in. Schep de biefreepjes om met de helft van de sojasaus en roerbak 3 min. tot ze licht geschroeid zijn. Schep op een bord. Voeg de noedels samen met de rest van de sojasaus toe aan de wok en roerbak 2 min. Voeg de resterende zonnebloemolie, sesamolie en witte bosui toe en roerbak nog 1 min. Voeg de vissaus, 2 el water en broccolini toe en roerbak ze 2-3 min. Schep de biefreepjes erdoor. Verdeel over borden, garneer met taugé en groene bosui en serveer met sambal.

Bereiden ± 15 min.

RECEPTEN WARREN MENDES FOTOGRAFIE MARK ROPER STYLING BERNI SMITHIES BEWERKING BAS ROBBEN

Nog veel meer lekkere gerechten met vlees vind je in delicious. hét vleesboek. Bestel het in onze webshop en geef het cadeau!

 

rijstnoedels met biefreepjes | delicious