aantal 4 |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
aziatisch |
Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.
Kooktijd15 minutesminutes
Totale tijd15 minutesminutes
Ingrediënten
3elzonnebloemolie
600gbiefstukin dunne reepjes
50mlsojasausdonker
400grijstnoedelsvoorgekookt
1elsesamolie
4bosuienhet witte en groene deel apart fijngesneden
1elvissaus
150gbroccolini of bimi
150gtaugé
voor erbij:sambal oelek
Instructies
Verhit een wok op hoog vuur en schenk er 2 el zonnebloemolie in. Schep de biefreepjes om met de helft van de sojasaus en roerbak 3 min. tot ze licht geschroeid zijn. Schep op een bord.
Voeg de noedels samen met de rest van de sojasaus toe aan de wok en roerbak 2 min. Voeg de resterende zonnebloemolie, sesamolie en witte bosui toe en roerbak nog 1 min. Voeg de vissaus, 2 el water en broccolini toe en roerbak ze 2-3 min. Schep de biefreepjes erdoor.
Verdeel over borden, garneer met taugé en groene bosui en serveer met sambal.
Voedingswaarde
auteur: delicious.
Recept: Warren Mendes. Fotografie: Mark Roper. Styling: Berni Smithies. Bewerking: Bas Robben