aantal 4 |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
aziatisch |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
aziatisch |
Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.
Ingrediënten
- 3 el zonnebloemolie
- 600 g biefstuk in dunne reepjes
- 50 ml sojasaus donker
- 400 g rijstnoedels voorgekookt
- 1 el sesamolie
- 4 bosuien het witte en groene deel apart fijngesneden
- 1 el vissaus
- 150 g broccolini of bimi
- 150 g taugé
- voor erbij: sambal oelek
Instructies
-
Verhit een wok op hoog vuur en schenk er 2 el zonnebloemolie in. Schep de biefreepjes om met de helft van de sojasaus en roerbak 3 min. tot ze licht geschroeid zijn. Schep op een bord.
-
Voeg de noedels samen met de rest van de sojasaus toe aan de wok en roerbak 2 min. Voeg de resterende zonnebloemolie, sesamolie en witte bosui toe en roerbak nog 1 min. Voeg de vissaus, 2 el water en broccolini toe en roerbak ze 2-3 min. Schep de biefreepjes erdoor.
-
Verdeel over borden, garneer met taugé en groene bosui en serveer met sambal.
Voedingswaarde
Recept: Warren Mendes. Fotografie: Mark Roper. Styling: Berni Smithies. Bewerking: Bas Robben
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!