rijstnoedels met biefstuk

rijstnoedels met biefstuk
aantal 4 |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
aziatisch |
Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.
Kooktijd15 minutes
Totale tijd15 minutes

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 600 g biefstuk in dunne reepjes
  • 50 ml sojasaus donker
  • 400 g rijstnoedels voorgekookt
  • 1 el sesamolie
  • 4 bosuien het witte en groene deel apart fijngesneden
  • 1 el vissaus
  • 150 g broccolini of bimi
  • 150 g taugé
  • voor erbij: sambal oelek

Instructies

  • Verhit een wok op hoog vuur en schenk er 2 el zonnebloemolie in. Schep de biefreepjes om met de helft van de sojasaus en roerbak 3 min. tot ze licht geschroeid zijn. Schep op een bord. 
  • Voeg de noedels samen met de rest van de sojasaus toe aan de wok en roerbak 2 min. Voeg de resterende zonnebloemolie, sesamolie en witte bosui toe en roerbak nog 1 min. Voeg de vissaus, 2 el water en broccolini toe en roerbak ze 2-3 min. Schep de biefreepjes erdoor. 
  • Verdeel over borden, garneer met taugé en groene bosui en serveer met sambal.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
Recept: Warren Mendes. Fotografie: Mark Roper. Styling: Berni Smithies. Bewerking: Bas Robben

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!