De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Witte sangria

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Witte sangria-delicious


aantal 6 | drankje | zomer | spaans |
kooktijd15 minuten
totale tijd15 minuten

ingrediënten

  • 12-18 ijsblokjes
  • 8 dunne schijfjes handpeer ongeschild
  • 8 dunne schijfjes groene appel ongeschild
  • 8-12 (75 g) druiven wit, gehalveerd
  • 4 limoenen
  • 1 fles witte wijn alcoholvrije, bijv. Amé (750 ml), gekoeld

instructies

  • Verdeel de ijsblokjes en het fruit over 6 (wijn-)glazen of een karaf. Halveer 3 limoenen en knijp ze boven het fruit uit. Snijd de laatste limoen in 6 partjes. Steek op elk glas een partje limoen. Schenk de wijn in de glazen 
of de karaf en serveer de witte sangria.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
TIP: neem voor een rosé sangria Amé rosé en rood fruit als rode bessen, plakjes rode meloen en frambozen. Vervang de limoenen evt. door 2-3 sinaasappels.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


Witte sangria-delicious