De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Tartaar van Hollandse Nieuwe met avocado en citroen-dragoncrème

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Hollandse Nieuwe - delicious


aantal 4 | tussendoortje, voorgerecht | | hollands |
Hollandse Nieuwe: de start van het haringseizoen. In Scheveningen wordt het eerste vaatje geveild.
totale tijd15 minuten

ingrediënten

  • 4 Hollandse Nieuwen
  • 1 avocado
  • 3 el citroensap
  • 3 el crème fraîche
  • 2 el dragon vers, fijngesneden

instructies

  • Verwijder het staartje van de Hollandse Nieuwen en snijd de filets in kleine blokjes. Halveer de avocado, schil de vrucht en verwijder de pit. Snijd het avocadovlees in kleine blokjes en schep meteen om met 1 eetlepel citroensap. Meng de rest van het citroensap met de crème fraîche en de dragon en schep met de Hollandse Nieuwe door de avocado. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over 4 bordjes. Lekker met een glaasje citroenjenever.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Tekst: delicious. redactie 
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


Hollandse Nieuwe - delicious