De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Supersnelle frambozentaartjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
frambozencake-delicious
aantal 4 | gebak, nagerecht | moederdag | |
Hoe je feestje er ook uit ziet, deze supersnelle frambozentaartjes doen het altijd goed bij je gasten. Fijn: ze zijn klaar voordat je met je ogen kunt knipperen. Wel moeten ze nog even in de koelkast, dus begin op tijd.
totale tijd20 minuten

ingrediënten

  • 4 plakken (citroen)cake
  • 100 g poedersuiker
  • ½-1 el frambozensiroop biologische
  • 125 g frambozen
  • extra poedersuiker om te bestuiven

suikerhartjes

    instructies

    • Vandaag
    • Leg de plakjes cake op plank of platte schaal bekleed met bakpapier. Doe de poedersuiker in een kommetje. Voeg druppelsgewijs en terwijl je roert voldoende siroop toe tot een dik glazuur ontstaat. Verdeel de glazuur over de plakjes cake en steek er de frambozen in. Bewaar de taartjes in de koelkast zodat de glazuur stevig kan worden.
    • Morgen
    • Neem de taartjes uit de koelkast en bestuif ze royaal met poedersuiker. Bestrooi ze met suikerhartjes. Lekker met een glaasje rosé prosecco!
    Voedingswaarde: | | |
    auteur: delicious.
    Dit recept printen
    Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


    frambozencake-delicious