paloma cocktail

paloma cocktail
RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE,
glutenvrij, vegan
aantal 4 | drankje | | mexicaans | glutenvrij, vegan
Tikje zoet, bitter, zuur, pittig, kortom dé cocktail voor de perfecte start van je Mexicaanse feestavond.
Kooktijd10 minuten
Totale tijd10 minuten

Ingrediënten

  • ½ rode grapefruit, in dunne partjes
  • 1 tot 2 el tajín
  • ijsblokjes
  • 180 ml tequila
  • 4 el grapefruit-limonadesiroop
  • 800 ml grapefruit-frisdrank

Instructies

  • Wrijf met een van de grapefruitpartjes langs de randen van 4 glazen. Strooi wat tajín op een bordje en dip de randen van de glazen erin. Vul elk glas tot tweederde met ijsblokjes.
  • Schenk de tequila en limonadesiroop erin en vul aan met de grapefruitfrisdrank. Roer goed door. Garneer met de rest van de grapefruitpartjes en een extra snufje tajín.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
Voedingswaarde per persoon: ongeveer 168 kilocalorieën, 0 gram eiwit, 0 gram vet, 15 gram koolhydraten.
*Tajín is een pittig-zuur Mexicaans specerijenmengsel. Te koop in de ruim gesorteerde of Aziatische supermarkt. 
RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE, ANTHONY PUHARICH, MATT PRESTON, ELLIE & SAM STUDD FOTOGRAFIE ALAN JONES, BEN DEARNLEY, CHRIS COURT STYLING DAVID MORGAN, EMMA KNOWLES, VIVIEN WALSH.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

Cocktailavond op het programma? Maak ook: frozen margarita