Onmisbaar voor elk Mexicaans feestje: frozen margarita’s. En als je nou slim bent, dan maak je meteen een extra grote kan vol, zodat je gasten zelf hun glazen vol kunnen in- en bijschenken.
Frozen margarita
aantal 4 |
drankje |
|
mexicaans |
Maak meteen een pitcher vol van deze ijskoude Mexicaanse klassieker!
Kookgerei
- ook nodig: blender
Ingrediënten
- 4 biolimoenen
- 1-2 el zoutvlokken
- 180 ml tequila
- 60 ml sinaasappellikeur
- 40 ml agavesiroop
- ± 500 g ijsblokjes
Instructies
- Snijd 1 limoen in 5 partjes. Rasp van de andere limoenen de groene schil af en pers de vruchten uit.
- Wrijf met 1 limoenpartje langs de rand van 4 (longdrink)glazen om ze te bevochtigen. Meng de zoutvlokken en limoenrasp op een klein bord en doop de randen van de glazen erin.
- Mix het limoensap met de tequila, likeur, agavesiroop en ijsblokjes glad in de blender en schenk in de glazen.
- Garneer ze met een limoenpartje en serveer meteen.
Voedingswaarde
calorieën: 183kcal
koolhydraten: 16g
RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE, ANTHONY PUHARICH, MATT PRESTON, ELLIE & SAM STUDD FOTOGRAFIE ALAN JONES, BEN DEARNLEY, CHRIS COURT STYLING DAVID MORGAN, EMMA KNOWLES, VIVIEN WALSH
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
Bekijk ook: vegetarische hoofdgerechten met weinig ingrediënten (minder dan 6!)