frozen margarita

frozen margarita
RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE, ANTHONY PUHARICH, MATT PRESTON, ELLIE & SAM STUDD FOTOGRAFIE ALAN JONES, BEN DEARNLEY, CHRIS COURT STYLING DAVID MORGAN, EMMA KNOWLES, VIVIEN WALSH

Onmisbaar voor elk Mexicaans feestje: frozen margarita’s. En als je nou slim bent, dan maak je meteen een extra grote kan vol, zodat je gasten zelf hun glazen vol kunnen in- en bijschenken.

Frozen margarita

aantal 4 | drankje | | mexicaans |
Maak meteen een pitcher vol van deze ijskoude Mexicaanse klassieker!
Kooktijd10 minuten
Totale tijd10 minuten

Kookgerei

  • ook nodig: blender

Ingrediënten

  • 4 biolimoenen
  • 1-2 el zoutvlokken
  • 180 ml tequila
  • 60 ml sinaasappellikeur
  • 40 ml agavesiroop
  • ± 500 g ijsblokjes

Instructies

  • Snijd 1 limoen in 5 partjes. Rasp van de andere limoenen de groene schil af en pers de vruchten uit.
  • Wrijf met 1 limoenpartje langs de rand van 4 (longdrink)glazen om ze te bevochtigen. Meng de zoutvlokken en limoenrasp op een klein bord en doop de randen van de glazen erin.
  • Mix het limoensap met de tequila, likeur, agavesiroop en ijsblokjes glad in de blender en schenk in de glazen.
  • Garneer ze met een limoenpartje en serveer meteen.

Voedingswaarde

calorieën: 183kcal
koolhydraten: 16g
auteur: delicious.
RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE, ANTHONY PUHARICH, MATT PRESTON, ELLIE & SAM STUDD FOTOGRAFIE ALAN JONES, BEN DEARNLEY, CHRIS COURT STYLING DAVID MORGAN, EMMA KNOWLES, VIVIEN WALSH
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

Bekijk ook: vegetarische hoofdgerechten met weinig ingrediënten (minder dan 6!)