vegetarisch
aantal |
hoofdgerecht |
|
mediterraans |
vegetarisch
Zeg pannenkoek en iedereen op de redactie gaat stralen. Van zoete varianten, maar ook van een hartige variant met gegrilde broccoli of gewokte snijbiet.
Ingrediënten
Gegrilde broccoli, comté en hazelnoten
- broccoli
- comité
- hazelnoten
- notenolie
Gewokte snijbiet met parmezaan
- snijbiet of wilde spinazie
- sjalot
- peper gedroogd
- martini droog
- Parmezaanse kaas
Instructies
- Gegrilde broccoli, comté en hazelnoten
- Beleg homemade pannenkoeken met in plakjes gesneden geblancheerde broccoli, vouw ze dan 2 x dubbel, beleg met reepjes of plakjes comité (te koop bij de kaaswinkel) en bestrooi met hazelnoten. Laat onder een goed voorverwarmde grill smelten en net iets kleuren. Besprenkel met wat notenolie.
- Gewokte snijbiet met parmezaan
- Roerbak snijbiet of wilde spinazie met een sjalot en een gedroogd pepertje tot ze net zijn geslonken. Blus af met een scheutje droge martini of Noilly Prat, laat kort inkoken en verdeel over homemade pannenkoeken. Bestrooi royaal met Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde
Bekijk hier hét basisrecept voor pannenkoeken.
Recept: Yvette van Boven. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!