aantal |
hoofdgerecht |
|
mediterraans |
vegetarisch
Zeg pannenkoek en iedereen op de redactie gaat stralen. Van zoete varianten, maar ook van een hartige variant met gegrilde broccoli of gewokte snijbiet.
Ingrediënten
Gegrilde broccoli, comté en hazelnoten
broccoli
comité
hazelnoten
notenolie
Gewokte snijbiet met parmezaan
snijbietof wilde spinazie
sjalot
pepergedroogd
martinidroog
Parmezaanse kaas
Instructies
Gegrilde broccoli, comté en hazelnoten
Beleg homemade pannenkoeken met in plakjes gesneden geblancheerde broccoli, vouw ze dan 2 x dubbel, beleg met reepjes of plakjes comité (te koop bij de kaaswinkel) en bestrooi met hazelnoten. Laat onder een goed voorverwarmde grill smelten en net iets kleuren. Besprenkel met wat notenolie.
Gewokte snijbiet met parmezaan
Roerbak snijbiet of wilde spinazie met een sjalot en een gedroogd pepertje tot ze net zijn geslonken. Blus af met een scheutje droge martini of Noilly Prat, laat kort inkoken en verdeel over homemade pannenkoeken. Bestrooi royaal met Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde
auteur: delicious.
Bekijk hier hét basisrecept voor pannenkoeken.Recept: Yvette van Boven. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Jacqueline Pietrowski