frozen margarita

frozen margarita
RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE, ANTHONY PUHARICH, MATT PRESTON, ELLIE & SAM STUDD FOTOGRAFIE ALAN JONES, BEN DEARNLEY, CHRIS COURT STYLING DAVID MORGAN, EMMA KNOWLES, VIVIEN WALSH

Onmisbaar voor elk Mexicaans feestje: frozen margarita’s. En als je nou slim bent, dan maak je meteen een extra grote kan vol, zodat je gasten zelf hun glazen vol kunnen in- en bijschenken.

Frozen margarita

aantal 4 | drankje | | mexicaans |

Maak meteen een pitcher vol van deze ijskoude Mexicaanse klassieker!

Kooktijd:10

Totale tijd:10

Kookgerei

  • ook nodig: blender

Ingrediënten

  • 4 biolimoenen
  • 1-2 el zoutvlokken
  • 180 ml tequila
  • 60 ml sinaasappellikeur
  • 40 ml agavesiroop
  • ± 500 g ijsblokjes

Instructies

  1. Snijd 1 limoen in 5 partjes. Rasp van de andere limoenen de groene schil af en pers de vruchten uit.
  2. Wrijf met 1 limoenpartje langs de rand van 4 (longdrink)glazen om ze te bevochtigen. Meng de zoutvlokken en limoenrasp op een klein bord en doop de randen van de glazen erin.
  3. Mix het limoensap met de tequila, likeur, agavesiroop en ijsblokjes glad in de blender en schenk in de glazen.
  4. Garneer ze met een limoenpartje en serveer meteen.

Voedingswaarde

  • calorieën: 183 kcal
  • koolhydraten: 16 g

RECEPTEN, FOODSTYLING DANIELLA GUEVARA MUÑOZ, COLIN FASSNIDGE, ANTHONY PUHARICH, MATT PRESTON, ELLIE & SAM STUDD FOTOGRAFIE ALAN JONES, BEN DEARNLEY, CHRIS COURT STYLING DAVID MORGAN, EMMA KNOWLES, VIVIEN WALSH

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

Bekijk ook: vegetarische hoofdgerechten met weinig ingrediënten (minder dan 6!)