aantal |
drankje |
feestelijk, weekend |
internationaal |
Een klassieke Cubaanse rumcocktail met maar drie ingrediënten. Simpel dus, maar wel heel lekker! Methode: shakeGlas: coupeGarnering: limoenpartje
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
Ingrediënten
- 60 ml witte rum
- 15 ml suikersiroop
- 30 ml limoensap
Instructies
- Schenk de rum, suikersiroop en het limoensap in een shaker tin.
- Vul de shaker tin met ijsblokjes en shake hard.
- Strain de cocktail in het glas.
- Garneer met een limoenpartje.
Voedingswaarde
Recept: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen. Styling: Alexandra Schijf
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!