lactosevrij
aantal 1 |
drankje |
|
nederlands |
lactosevrij
drankje |
|
nederlands |
lactosevrij
Cocktailspecialist Tess Posthumus combineert in deze cocktail een ambachtelijke likeur op basis van vanille en oranjebloesem met ginger ale.
Ben je gek op florale smaken? Probeer dan ook zeker eens deze flan met kaymak.
Kookgerei
-
ook nodig: cocktailshaker, ijsblokjes, strainer, rocksglas
Ingrediënten
- 20 ml oude jenever
- 20 ml Hoe Langer Hoe Liever-likeur van Wynand Fockink
- 20 ml vers citroensap
- 1 dash angostura bitters
- 90 ml gingerale
Instructies
-
Schenk de jenever, likeur, het citroensap en de angostura bitters in een cocktailshaker. Vul de cocktailshaker met ijsblokjes en shake hard.
-
Strain het drankje in een rocksglas gevuld met ijsblokjes. Schenk de ginger ale erbij, roer even door en garneer met een schijfje sinaasappel.
Voedingswaarde
calorieën: 119kcal
koolhydraten: 13g
RECEPT: TESS POSTHUMUS | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: BART STUART.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!