better farrel: jenevercocktail met ginger ale

better farrel cocktail
lactosevrij
aantal 1 |
drankje |
|
nederlands |
lactosevrij
Cocktailspecialist Tess Posthumus combineert in deze cocktail een ambachtelijke likeur op basis van vanille en oranjebloesem met ginger ale.

Ben je gek op florale smaken? Probeer dan ook zeker eens deze flan met kaymak.

Kookgerei

  • ook nodig: cocktailshaker, ijsblokjes, strainer, rocksglas

ingrediënten

  • 20 ml oude jenever
  • 20 ml Hoe Langer Hoe Liever-likeur van Wynand Fockink
  • 20 ml vers citroensap
  • 1 dash angostura bitters
  • 90 ml gingerale

instructies

  • Schenk de jenever, likeur, het citroensap en de angostura bitters in een cocktailshaker. Vul de cocktailshaker met ijsblokjes en shake hard.
  • Strain het drankje in een rocksglas gevuld met ijsblokjes. Schenk de ginger ale erbij, roer even door en garneer met een schijfje sinaasappel.

Voedingswaarde:

calorieën: 119kcal

|
|
|

koolhydraten: 13g
auteur: delicious.
RECEPT: TESS POSTHUMUS | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: BART STUART.

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
better farrel cocktail