Aardappelchips met zure room & gerookte vis

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
aardappelchips-delicious


aantal 12 | hapje | feestelijk, weekend | |
delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met zure room & gerookte vis.
kooktijd10 minuten
totale tijd10 minuten

ingrediënten

  • 12 vitelotte aardappelchips paarse chips
  • 125 ml zure room
  • ½ biocitroen rasp
  • 1 el bieslook geknipt
  • 100 g gerookte zalm dun gesneden, in stukken
  • 30 g kaviaar of andere viseitjes

instructies

  • Maak een saus van de zure room, citroenrasp en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de zalm over de chips, daarop een schep zure room en wat haringkaviaar.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandys. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


aardappelchips-delicious
DLC -12-2017