Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje update… Kortom: het ideale hapje!
Probeer ook eens deze 6 overheerlijke groentepizza’s
pizzaspiraaltjes
hapje (8 stuks)
100 g fijngesneden snijbietblad
150 g ontpitte gehalveerde olijven
100 g salami
200 g gemengde geraspte kaas
5 el fijngesneden basilicumblaadjes
180 g zongedroogde tomaatjes op olie
45 g pijnboompitten
1 pak koelvers bladerdeeg
Melk
Verwarm de oven voor op 190°C.
Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.
Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.
Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met
bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.
Bak ze in ± 35 min. goudbruin.
Bereiden ± 20 min. / oven ± 35 min.
RECEPTEN LUCY BUSUTTIL, TRACY RUTHERFORD, MIRANDA PAYNE, ALISON ADAMS, KATRINA ADAMS FOTOGRAFIE GUY BAILEY, JEREMY SIMONS STYLING MICHELLE NOERIANTO, KRISTEN WILSON BEREIDING KERRIE RAY, JOHN HENSELER, LUCY BUSUTTIL BEWERKING DOSIA BREWER