5 x Snelle ramen recepten

Ramen: what’s not to love? Een dampende kom met krachtige bouillon, beetgare noodles, knapperige groenten en misschien nog wat kip, tofu, tempeh of een eitje. De traditionele Japanse noedelsoep wordt gemaakt op basis van een bouillon die uren heeft getrokken, maar je kunt ook voor een shortcut gaan met deze snelle ramen recepten.

Disclaimer: sommige recepten staan binnen een half uur op tafel, voor de andere heb je ongeveer een uur en een beetje nodig. Omdat het traditionele gerecht uren nodig heeft, valt dit dus ook onder de categorie snelle ramen.

Tip: lees hier 4 tips om zelf supersnel de allerbeste ramen te maken.

5 x Snelle(re) ramen recepten

  1. snelle ramen met biefstuk
  2. ramen met japanse omelet & chili-crispolie
  3. kipramen met spinazie
  4. sesam ramen met tempeh en gerookt ei
  5. miso ramen met kipgehakt en zelfgemaakte noodles

5x ramenrecepten

snelle ramen met biefstuk
Ramen noedelsoep: lekker makkelijk te maken en je kunt eindeloos variëren! Kip, biefstuk of ga voor een vegetarische variant. Lekker met paddenstoelen, groenten én niet te vergeten een eitje. Deze snelle ramen met biefstuk zet je binnen een half uur op tafel.
Ook lekker: kipramen met spinazie.
naar recept
ramen noedelsoep - delicious
ramen met japanse omelet & chili-crispolie
Ramen, het Japanse noedelsoepgerecht, is populairder dan ooit. Normaliter wordt voor de basis een bouillon gebruikt die uren is getrokken, maar heb je niet zoveel tijd? Ga dan voor deze snelle(re) ramen met japanse omelet & chili-crispolie.
naar recept
ramen met japanse omelet & chili-crispolie
kipramen met spinazie
De Japanse keuken is behalve geweldig lekker en makkelijk ook heel gezond, puur én gevarieerd. Deze ramen is dus ideaal voor een druk gezin!
naar recept
kipramen met spinazie | delicious
sesam ramen met tempeh en gerookt ei
Ramen, het Japanse noedelsoepgerecht, is populairder dan ooit. Normaliter wordt voor de basis een bouillon gebruikt die uren is getrokken, maar heb je niet zoveel tijd? Ga dan voor deze snellere sesam ramen met tempeh en gerookt ei.
naar recept
sesam ramen met tempeh en gerookt ei
miso ramen met kipgehakt en zelfgemaakte noodles
Ramen, het Japanse noedelsoepgerecht, is populairder dan ooit. Normaliter wordt voor de basis een bouillon gebruikt die uren is getrokken, maar heb je niet zoveel tijd? Ga dan voor deze snelle(re) miso ramen met kipgehakt en zelfgemaakte noodles.
naar recept
Sesam ramen met tempeh en gerookt ei
FOTOGRAFIE: CHANTAL ARNTS | STYLING: MAAIKE KOORMAN | BEREIDING: JESSICA LEK | SERVIES: KERAMIEK KANTOOR