Is er iets lekkerder dan een grote pan risotto met paddenstoelen? Als je paddenstoelen of champignons toevoegt aan je risotto wordt die namelijk heerlijk aards. En laat dat nou net een hele lekkere combinatie zijn met het romige van risotto.
Nog meer inspiratie nodig? 35 recepten met paddenstoelen die je in vuur en zwam zetten
Om een nog intensere smaak te krijgen kun je er natuurlijk voor kiezen om ook paddenstoelenbouillon te gebruiken. Of om bijvoorbeeld gedroogd eekhoorntjesbrood of gedroogde cantharellen te laten trekken in een pannetje groentebouillon.
Verder kun je lekker afwisselen met verschillende soorten voor je paddenstoelenrisotto. Snijd ze fijn om ze mee te koken met de risotto of houd ze lekker grof en bak ze (bijvoorbeeld krokant) om te gebruiken als topping. Samen met parmezaan heb je zo de ultieme umami-bom voor in je risotto.
Risotto met paddenstoelen recepten
Wil je nog meer risotto na deze paddenstoelenrisotto’s? 32x risotto recepten waarmee je tot rust komt
Meer inspiratie? Haal het laatste nummer van delicious. in huis! Of onze special: